ПЪРВАТА ПОБЕДА НА ALFA ROMEO ПРЕДИ 65 ГОДИНИ
08/05/2016
НОВИЯТ FIAT 124 SPIDER
18/07/2016

VESPA (RED)

VESPA (RED)

На 27 Юни Piaggio Group и (RED) обявиха началото на своето партньорство в подкрепа на набирането на средства по програми за борбата със СПИН. На събитието оповестяващо партньорството присъства и Бил Гейтс, който заедно с фондация Бил и Мелинда Гейтс, е един от глобалните лидри в борбата за здравеопазване в развиващи се страни.

Vespa – най-обичаното превозно средство на две колела ще трябва да изработи червен скутер по случай партньорството. От продажбата на всеки един скутер, 150 американски долара ще подкрепят глобалната борба със СПИН, Туберкулоза и Малария. Два престижни бранда, познати по цял свят, обединяват усилията си с крайната цел никое дете да не бъде родено с вируса на HIV.

“Партньорството с (RED), една от най-престижните институции в света е поредно конкретен пример от страна на Piaggio за усилена работа в тази сфера. Изпълнителния директор на Piaggio Group д-р Роберто Коланино заявяви: Днес сме щастливи и горди сме днес от факта, че бяхме избрани да представяваме нашия сектор като партньор на тази толкова важна инициатива. Това ще бъде глобална световна инициатива между организации познати и признати по цял свят като символ на професионализъм.

Модела Vespa (RED) ще бъде представен във финалния си вариант и пълния си блясък на шоуто Eicma (от 10 до 13 Ноември в Милано).

Vesp-ите, произведени в партньорство с (RED) ще бъдат продавани в Европа, Азия и Съединените щати. Първите бройки ще бъдат на пазара през месец Декември тази година.

Дебора Дугън, Изпълнителен директор на (RED) заяви: “За нас е чест, че Piaggio се включва в този решителен момент за нашата организация с премиера на още една икона Vespa (RED). Събраните средства ще подкрепят критични звена от работата на нашата организация.”